MASSAGE – STRETCHING

||

Djupgående och behandlande massage anpassas efter dina behov, för din kropps egna återhämtning. Stretching/töjning används här som en fortsättning av massagen, med samma goda effekter.

Klassisk svensk massage kan hjälpa dig lösa upp spänningar som tillkommit av fysiska såväl som mentala påfrestningar (som stress). Jag jobbar med en egen mer djupgående variant av den klassiska massagen som kan liknas vid idrottsmassage. Ett ökat blodflöde gör att muskeln kan göra sig av med slaggprodukter och få ny energi.

Det är viktigt för mig som massör att se vilka muskler som har en tendens att bli överspända och arbeta fram avslappningsövningar för att du själv ska kunna förebygga att spänningarna återkommer.

Viss töjning av muskeln sker under massagens gång, men ibland kan det behövas mer. Stretchingtiden avser förutom extra fokus under massagen även egenstretching och/eller terapeutisk stretching. Jag fokuserar på att instruera egenstretching som du kan ha nytta av hemma!

Vid behov utförs terapeutisk stretching.

 

Du finner de aktuella ordinarie- och medlemspriserna på bokningssidan. Medlemskapet är kostnadsfritt och kan tecknas i samband med betalning.

25 min. massage & 10 min. stretch (35 min.)

35 min. massage & 15 min. stretch (50 min.)

50 min. massage & 15 min. stretch (65 min.)

65 min. massage & 15 min.stretch (80 min.)