MASSAGE – KLIPPKORT

KLIPPKORT - KLASSISK SVENSK MASSAGE/DJUPGÅENDE

Vi skräddarsyr ett prisvärt klippkort utformat efter dina behov.

Klippkorten anpassas efter dina behov och betalningsmöjligheter. Jag vill kunna hålla en öppen dialog med mina kunder. Det är så att du ska kunna känna dig trygg och få bästa möjliga resultat av massagen (och vid massage kombinerat med personlig träning). Mitt mål är alltid att du ska må bättre och inte behöva komma tillbaka på ett bra tag efter att vi är klara med vår behandlinsperiod. Ett självdestruktivt mål i detta yrke, men jag har mina förhoppningar på rekommendationer därefter, för att inte stå helt utan kunder. 🙂

Avtal om klippkort skrivs på plats, med pris och giltighetstid.

Jag vill göra det lättare för dig som kund - du kan nu välja att betala klippkort på faktura, antingen hela summan i en betalning eller per månad. Då faktureras du för antal behandlingar under samma kalendermånad.*

Eftersom klippkorten främst är avsedda för en lönsam och översiktlig behandlingsperiod, ligger giltighetstiden så att det blir ungefär 1 behandling per månad eller 6 veckor.

*Om du har nyttjat en behandling i klippkortet är det bindande och samtliga betalningar ska vara oss tillhanda sista angivna datumet i avtalet.

Är du intresserad av att köpa klippkort?

Boka bara din tid som vanligt, du får gärna uppge att du önskar klippkort när du bokar men det är inte ett måste.

Du kan skicka mail till info@kritiwellness.se om du önskar faktura istället för att betala i samband med första behandlingen.

Skäm bort dina fötter

Boka en fotmassage med scrub och mjukgörande lotion

Ta hand om fötterna med en massage, peeling/scrub och återfuktande/mjukgörande salva. Du kommer få ligga på massagebänken och slappna av. Passa på att ta en power nap. 

Behandlingen är ca 25-30 minuter. Vill du kombinera detta med en ordinarie massage?

  • Ta tillfället i akt och få hela benen masserade?
  • Eller kanske passa på att sockra (skonsamt vax för hårborttagning) benen?

Du får då 10% på totala summan. Boka tiderna efter varandra eller maila info@kritiwellness.se så får du hjälp! 

(Framöver kan detta kombineras med en ekologisk ansiktsmask, håll utkik!) *boka inte denna om du har sår på foten eller vårtor!

Single Image