DJUPGÅENDE BEHANDLANDE MASSAGE

DJUPGÅENDE & BEHANDLANDE MASSAGE

Anpassas efter dina behov, för din kropps egna återhämtning.

 Jag utgår från Klassisk Svensk Massage, men med en egen mer djupgående variant av den klassiska massagen som kan liknas vid idrottsmassage. Massage kan hjälpa dig lösa upp spänningar som tillkommit av fysiska såväl som mentala påfrestningar (som stress). Ett ökat blodflöde gör att muskeln kan göra sig av med slaggprodukter och få ny energi.

Det är viktigt för mig som massör att se vilka muskler som har en tendens att bli för spända och arbeta fram avslappningsövningar och träningsråd för att du själv ska kunna förebygga att spänningarna återkommer. 

MASSAGE PÅ JOBBET

Jag åker runt till olika företag och masserar i återhämtande och förebyggande syfte. Jag håller även i PT-pass på företag; individuella och i grupp.

Maila info@kritiwellness.se för mer information om massage och personlig träning på jobbet.

-Uppdatering pågår-

Certifierad av Branschrådet Svensk MassageFörsäkrad av och medlem i yrkesförbundet  SEYF

Det är viktigt för mig som massör att se vilka muskler som har en tendens att bli överspända och arbeta fram avslappningsövningar för att du själv ska kunna förebygga att spänningarna återkommer.

Har du återkommande muskulära spänningar som resulterar i spänningshuvudvärk och ger inskränkt muskulär rörlighet? Eller tycker du bara om att underhålla kroppen med massage?  Oavsett din anledning, finns förmånliga klippkort för dig som tänkt gå ungefär två  gånger i månaden.

Maila info@kritiwellness.se eller se fler kontaktuppgifter här för att rådgöra om ett klippkort som passar dig på din arbetsplats.


.